Sm bondage sexuelle fantasier

sm bondage sexuelle fantasier

Det er intet som tyder på at menn er mer dominante og kvinner mer underdanige i SM forhold. Trolig er det ganske jevnt fordelt. Svært mange som opptrer som dominant eller underdanig i et forhold er egentlig det som kalles switch, men på grunn av dynamikken i forholdet glir man inn på den ene eller andre siden. Tror som tidligere nevnt at svært mange har elementer av SM i forholdene sine.

Men samtidig tror jeg de færreste vil identifisere seg med lakk og lær folkene som gjerne fronter SM miljøet utad. You need to be a member in order to leave a comment.

Sign up for a new account in our community. Already have an account? Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Home Familie, samliv og seksualitet Seksualitet Fantasier om voldtekt, dominanse og slikt » Familie, samliv og seksualitet » Seksualitet. Sign in to follow this    Followers 0. Report post  ·  1. Posted July 3, Share this post Link to post Share on other sites.

Guest Gjest   0 0. Report post  ·  2. Hvor har du det fra at de fleste kvinner og de fleste menn fantaserer om sånn eller sånn? Beast   Report post  ·  3. Nienna   Report post  ·  4. Guest Koala   0 0. Report post  ·  5. Posted July 4, Guest Bellatrix   0 0. Report post  ·  6. Report post  ·  7. Report post  ·  8. Report post  ·  9. Report post  ·  Sier ikke så mye det. Kan jo nevne at min hesteinteresserte kusine hadde tre ridepisker i en alder av 8.

Og at når jeg var med henne i stallen i en alder av 14, så var det ca hester, og en vegg stappa full med ridepisker, hjelmer og alt mulig slikt. Minst dobbelt så mange pisker som hester. Kommer sexuelle fantasier fra arv?

Eller kommer de fra miljø? Nok en gang kommer jeg drassende med en undersøkelse jeg husker, men ikke kan gi noe link til. Create an account or sign in to comment You need to be a member in order to leave a comment Create an account Sign up for a new account in our community. Register a new account. Sign in Already have an account? Go To Topic Listing Seksualitet. Sign In Sign Up. Important Information Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.

Det du beskriver går vel litt lenegr enn harmløs spanking. Og nå prøver du å rettferdiggjøre det at du vil se at dama di lider med at "så og så mange menn tenner på rompe-ris"? Det mest normale er vel at man innehar et ønske om at partneren skal ha det godt. Er det motsatt - at man selv har det som best når partneren har det vondt - så ja, da kan man snakke om psykiatriske diagnoser.

Det er forsåvidt samme opplegget med de som er avhengige av smerte for å ha det "godt" seksuellt. Hvor er kjærligheten i dette spør jeg..

Man må jo gi og ta seksuelt også, men når det kommer til å påføre partneren sin smerte når denne ikke virkelig ønsker det kun for å behage deg? Grav litt i fortida di, så finner du nok årsaken til disse fantasiene.. Trådstarter snakker ikke om smerte, men om makt, som er noe helt annet.

Skjønner akkurat hvor du vil hen med innlegget, og tror dette er ganske vanlig. Synes du setter ord på det på en bra måte. Ingenting å skamme seg for i mine øyne, men frustrerende hvis du ikke har noen å ta den helt ut med Me Tarzan, you Jane er vel noe heeelt annet enn det trådstarter indikerer gjennom innlegget sitt.

En annen sak er jo om den partneren du har i dag tenner på ha en slik submissiv rolle, men det er kanskje verd å ta opp? Det er ikke alt innenfor sm, dominans eller bondage som er fysisk smertefullt for partene heller, mange tenner mer på det psykiske aspektet i slike forhold også.

Jeg synes ikke det du skriver høres ille ut - så lenge det utføres med en deltagende partner. Det finnes da nok av de som liker det motsatte som deg - å bli dominert - og hva voksne mennesker frivillig gjør med hverandre har ingen andre noe med. Jeg tror du og jeg kunne hatt det fint sammen.

Det er uansett ikke til å stikke under en stol at den type ønsker blir å betrakte som forstyrrelser innen psykiatrien. Synes ikke det hr så mye med normal seksualitet å gjøre. De fleste forbinder heldigvis ikke smerte med nytelse. Og igjen så var det ikke snakk om smerte, men å strekke seg langt for partneren. Jeg synes dette hører mye mer inn under BDSM-kategorien enn som en diagnose i psykiatrien.

Da hadde ekstremt mange gått rundt med en diagnose de ikke skjønte noe av. BDSM er vanligere enn en skulle tro. Det du tenner på er en litt ytterliggående variant. Men jeg tror jeg har rett når jeg sier at dette er noe du fint klarer å leve uten. Noen av de svarene som kommer her egner seg mest til å bryte ned en person i forhold til dennes seksualitet.

Det er litt synd, siden de aller færreste seksuelle preferanser ville kvalifisert til en diagnose innen psykiatrien. Hvis du vil ha skikkelige svar på det du tenker på nå, så vil jeg anbefale deg forumet på erotikknett.

Der er det likesinnede i større eller mindre grad , både dom-er og sub-er. Bondage og SM ER jo definert som en form for psykiske forstyrrelser. Skjekk ulike diagnosegrupper, står ganske tydelig. Strekke seg så langt for partneren at man får vondt av det?? Er da vel snakk om smerte da vil jeg tro.. Jeg har lest en del om temaet, og BDSM i sin vanlige form er ikke en diagnose.

Det er først når en person innlemmer dette i dagliglivet, og påfører smerte eller sin legning på folk som ikke er med på det frivillig at det blir karakterisert som avvikende adferd. Inn under dette kan man kategorisere blotting, f. Og kanskje en del voldtekter som i utgangspunktet ikke var en voldtekt, men som ble det da den ene parten ble nødt til å binde fast den andre for å klare å gjennomføre. De aller fleste BDSM-ere ville aldri fått en diagnose i psykiatrien, uanset thvor mye de ble utredet.

Det er en seksuell lek som foregår under strenge regler. Ingen skal tvinges til noe de virkelig ikke vil. Derfor er det utrolig viktig med respekt. Samt at de submissive har stopp-ord, som den dominante må høre på. Forutsetningen for at dette skal fungere er at begge parter er frivillig med på det, og tenner på det. Det øyeblikket noen påtvinger andre sin seksuelle legning, og gjerne gjør det flere ganger, så kan vi snakke om avvikende seksualitet.

Det er aldeles ikke umulig at trådstarter finner ei jente som også liker dette. Som gjerne vil strekke seg et stykke ekstra for at han skal ha det godt. At hun tenner på det også, som jo er en selvfølge. At du ikek forbinder lystfølelse med smerte har jeg full forståelse for.

Men det betyr ikke at alle som liker det plutselig skal være rare. For det er mange som tenner på litt smerte, skal jeg si deg.

Helt ned til de enkleste ting, sånn som kloring på ryggen og "kjærlighetsbittet" som det kalles. Det er bare en annen side av samme sak, smerte er det uansett. Artikkel fra Doktor Online. Det er jo ikke dermed sagt at trådstarter kommer til å gjøre dette med kjæresten sin. Det er der forskjellen ligger. Fantasier og realitet er ikke det samme. Hvis folk liker det, så skjønner jeg ikke hvorfor det skal være så ille.

Deepthroat-saken blir jo på en måte selvpåført smerte. Så lenge mannen ikke tvinger dama, men dama gjør det av fri vilje, så er det jo ikke noe å reagere på. Og så det er sagt, så forstod jeg det som om trådstarter ikke hadde tenkt å tvinge kjæresten til noe som helst, men at han lurte på om det var normalt, og om andre kanskje tente på det samme. Da synes jeg det er litt kjipt at han skal få tilbakemeldinger på at det "er en diagnose i psykiatrien".

Tipper at det er mange småspankere og bondage folk som skjelver i buksene nå og venter på menn i hvite frakker?

Hva trenger vi så av utstyr? En kjeller full av skummelt utseende instrumenter, som ser ut som om de brukes til tortur? Kjettinger, pisker og sånne baller til å stappe i munnen vi har alle sett Pulp Fiction? Psykologen anbefaler disse bøkene til nybegynnere, samt bloggen Savage Love, som du finner på thestranger.

Stearinlys, et tau, kjøkkenredskaper og klesklyper er noe de fleste har hjemme. Så kan du, når du bedre vet hva du liker, skaffe noe ordentlig utstyr, beroliger Presthus. Dersom du ser deg om i ditt eget hjem med et åpent og lekent sinn, kan det åpenbare seg en rekke spennende muligheter. Skjerf egner seg til å binde med, samt kan knytes foran øynene. Tynne silkeskjerf er spesielt anvendelige.

Slips er komfortabelt å bli bundet med. De egner seg til å binde både hender og føtter, både sammen eller fast til andre ting. Strømpebukser kan egne seg til å binde med, men det er viktig å ha en bandasjesaks tilgjengelig siden knutene kan være vanskelige å få opp. Belter kan brukes til å binde sammen hender eller føtter. Stoffbelter med lås uten hull er enklere å få til å sitte passe stramt. Tau er svært anvendelig. Med litt kunnskap om knuter lager du lett håndjern, mansjetter, eller en pisk.

Myke tau fungerer best og er også mest komfortable. Gladpack fungerer godt til å binde armene til en person fast inntil kroppen. Eller til å binde en sittende person fast til en stol med høy rygg.

Hva med en stol med sprosser eller et rekkverk? En enkel, rett stolpe er perfekt for å binde noen i stående stilling. Klesklyper fungerer ofte minst like bra som klemmene og klypene du får kjøpt. De av tre er å foretrekke siden du kan justere hvor hardt de klyper ved å demontere dem og bøye fjæren. Klyper som er laget for å lukke poser og lignende kan også fungere. Alternativt lager du en klemme selv av et par spisepinner og to gummistrikker. Ved å justere stramheten på gummistrikkene, regulerer du hvor hardt spisepinnene klemmer.

Isbiter er perfekte for å pirre en bundet partner som har bind for øynene. Ha en isbit i munnen mens du lar tungen gli over partnerens kropp, eller la selve isbiten gli over utvalgte deler av kroppen.

Smeltet voks er det perfekte motstykket til isbiter. Test hvor varm voksen er på innsiden av håndleddet ditt før du benytter den på en partner. Merk at det er bedre å bruke et billig, hvitt lys enn et dyrt, farget lys fordi sistnevnte brenner ved høyere temperatur.

Stekespader, sleiver og annet du finner i kjøkkenskuffen er klassiske redskaper som fint erstatter paddles og pisker. Husk å sjekke at de ikke har skarpe kanter som kan lage sår. En tynn skjærefjøl i plast kan også benyttes. Pølseklyper kan med hell benyttes over hele kroppen.

De er spesielt effektfulle på en partner som verken kan se eller røre seg. Alt fra malekoster til sandpapir kan benyttes. Er du usikker, forsøk først på deg selv på et område hvor huden er tynn, som innsiden av låret. Liker du det, kjør på. Hvis ikke, dropp det, råder Presthus.

Hovedutstyret sitter mellom ørene — det handler om god fantasi og lekenhet. Det er viktig å få frem at BDSM ikke nødvendigvis handler om sex, og at det for veldig mange ikke handler om smerte i det hele tatt. Noen liker bare å bli bundet eller å binde noen, eller dominans ved hjelp av kommandoer, understreker psykologen. Skrautvol forteller at komfort eller fokus på detaljer som etterhvert blir viktige, er årsaken til at mange etter hvert velger å kjøpe spesiallagd BDSM-utstyr. Dessuten blir folk gjerne litt nerdete på det de er hekta på.

Eller de ønsker variasjon. Det glitrer i øynene på BDSMere når de går inn den butikken. Det handler om å tolke verden på en ny og mer sexy måte.

Tenk deg at du er gift med Mr Straight, en fyr som er alt annet enn Mr Grey i bøkene. BDSM har hittil aldri vært et tema. Hvordan foreslå for en fyr som ham at kan kanskje kan slå deg litt på rumpa med en stekespade? Så kan du ta initiativ til en prat. I en sånn setting er det ofte enklere å fortelle at du kan tenke deg å prøve dette. Det du tenner på er en litt ytterliggående variant. Men jeg tror jeg har rett når jeg sier at dette er noe du fint klarer å leve uten.

Noen av de svarene som kommer her egner seg mest til å bryte ned en person i forhold til dennes seksualitet. Det er litt synd, siden de aller færreste seksuelle preferanser ville kvalifisert til en diagnose innen psykiatrien. Hvis du vil ha skikkelige svar på det du tenker på nå, så vil jeg anbefale deg forumet på erotikknett.

Der er det likesinnede i større eller mindre grad , både dom-er og sub-er. Bondage og SM ER jo definert som en form for psykiske forstyrrelser. Skjekk ulike diagnosegrupper, står ganske tydelig. Strekke seg så langt for partneren at man får vondt av det?? Er da vel snakk om smerte da vil jeg tro.. Jeg har lest en del om temaet, og BDSM i sin vanlige form er ikke en diagnose. Det er først når en person innlemmer dette i dagliglivet, og påfører smerte eller sin legning på folk som ikke er med på det frivillig at det blir karakterisert som avvikende adferd.

Inn under dette kan man kategorisere blotting, f. Og kanskje en del voldtekter som i utgangspunktet ikke var en voldtekt, men som ble det da den ene parten ble nødt til å binde fast den andre for å klare å gjennomføre. De aller fleste BDSM-ere ville aldri fått en diagnose i psykiatrien, uanset thvor mye de ble utredet.

Det er en seksuell lek som foregår under strenge regler. Ingen skal tvinges til noe de virkelig ikke vil. Derfor er det utrolig viktig med respekt. Samt at de submissive har stopp-ord, som den dominante må høre på. Forutsetningen for at dette skal fungere er at begge parter er frivillig med på det, og tenner på det. Det øyeblikket noen påtvinger andre sin seksuelle legning, og gjerne gjør det flere ganger, så kan vi snakke om avvikende seksualitet.

Det er aldeles ikke umulig at trådstarter finner ei jente som også liker dette. Som gjerne vil strekke seg et stykke ekstra for at han skal ha det godt. At hun tenner på det også, som jo er en selvfølge.

At du ikek forbinder lystfølelse med smerte har jeg full forståelse for. Men det betyr ikke at alle som liker det plutselig skal være rare. For det er mange som tenner på litt smerte, skal jeg si deg. Helt ned til de enkleste ting, sånn som kloring på ryggen og "kjærlighetsbittet" som det kalles. Det er bare en annen side av samme sak, smerte er det uansett. Artikkel fra Doktor Online. Det er jo ikke dermed sagt at trådstarter kommer til å gjøre dette med kjæresten sin.

Det er der forskjellen ligger. Fantasier og realitet er ikke det samme. Hvis folk liker det, så skjønner jeg ikke hvorfor det skal være så ille. Deepthroat-saken blir jo på en måte selvpåført smerte. Så lenge mannen ikke tvinger dama, men dama gjør det av fri vilje, så er det jo ikke noe å reagere på. Og så det er sagt, så forstod jeg det som om trådstarter ikke hadde tenkt å tvinge kjæresten til noe som helst, men at han lurte på om det var normalt, og om andre kanskje tente på det samme.

Da synes jeg det er litt kjipt at han skal få tilbakemeldinger på at det "er en diagnose i psykiatrien". Tipper at det er mange småspankere og bondage folk som skjelver i buksene nå og venter på menn i hvite frakker? En ting vet jeg, og det er at det også er helt vanlig at enkelte psykiske forstyrrelser fører til at man tror alle andre har har psykiske forstyrrelser. Joda, det virker jo logisk: Klart du synes det er kjipt - du er tydeligvis engasert i samme bane selv, så du vil vel neppe ha stempel på deg som "raring", eller hva det var du definerte "psykiske forstyrrede mennesker" som.

Dine ord, dine fordommer. Jo, får da for all del håpe at trådstarter lar det bli med fantasiene. Håper han er istand til å ha en fullverdig seksualliv fordèt. Spekuleringer om hva jeg foretrekker var vel ikke temaet her. Men jeg er ikke fordomsfull, det var dine ord. Og trådstarter klarer seg sikkert helt fint. You need to be a member in order to leave a comment. Sign up for a new account in our community.

Already have an account? Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Home Familie, samliv og seksualitet Seksualitet skitne fantasier » Familie, samliv og seksualitet » Seksualitet. Sign in to follow this    Followers 0. Guest Anonymous   0 0. Report post  ·  1. Posted December 11, Har "oppdaget" at jeg har seksuelle fantasier som jeg føler er litt på kanten. Vet at det er relativt vanlig å tenne på, men alikevel så får jeg en litt ekkel følelse.

Hadde en liten diskusjon med kjæresten min her en dag. En porofilm vi så hadde en scene hvor to gutter pulte en dame, og hvor en av dem tok hodet hennes i hendene og stakk den ganske langt inn i munnen hennes. Det så ikke ut som hun hadde problemer med det. Men kjæresten min sa det var ekkelt, fordi det umulig kunne være behagelig for henne i filmen , og hun sammenlignet det med tortur.

Kansje litt overdrevet syns jeg.

Sm bondage sexuelle fantasier -

Personvernerklæring og informasjonskapsler cookies Kopiering av materiale fra VG Nett for bruk annet sted er ikke tillat uten avtale. Men hvis materialet er lakk, lær eller latex, da er det plutselig perverst, fetish . Kildeløst materiale kan bli fjernet. Fantasier og realitet er ikke det samme. Men hele problemstillingen — slik du formulerer den — er litt søkt. Men vi håper du har oppført deg ordentlig. Som Cristian påpekte er det flere som har prøvd å dra igang en diskusjon om SM mm. Ha en fin sommer: sm bondage sexuelle fantasier

0 Replies to “Sm bondage sexuelle fantasier”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *